MART AYI (PYK) TOPLANTISI ŞUTSO’DA DÜZENLENDİ

Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Protokol Yürütme Kurulu (PYK) toplantısı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Göbeklitepe Toplantı Salonunda  gerçekleştirilen toplantıya  Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya katıldı.

Türkiye’de özel sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında mesleki ve teknik eğitime yönelik hayata geçirilen ‘Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü’ kapsamında gerçekleştirilen PYK toplantısında 2023- 2024 öğretim yılında Urfa Mesleki ve Teknik Aanadolu Lisesi’de  yapılacak çalışmalar ile ilgili kararlar alındı.