ŞUTSO PERSONELİNE ÖZEL ŞANLIURFA GİRNE KOLEJİNDEN %20 İNDİRİM

ŞUTSO ve  Özel Şanlıurfa Girne Koleji arasında imzalanan protokolde, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Özel Şanlıurfa Girne Koleji ile yaptığı protokolde, ŞUTSO personellerinin bakmakla yükümlü oldukları ve birinci derece yakınları olan öğrencilerin yıllık eğitim ücretleri, 2024-2025 yılı Eğitim ve Öğretim yılı kayıt ücretinde % 20 indirim uygulanacak.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim ile  Özel Şanlıurfa Girne Koleji Kurucu Temsilcisi İbrahim Halil Karahan arasında imzalandı. İmzalanan protokolde, ŞUTSO personellerinin bakmakla yükümlü oldukları ve birinci derece yakınları olan öğrencilerin yıllık eğitim ücretleri, 2024 -2025 yılı Eğitim ve Öğretim yılı kayıt ücreti'nde % 20 indirim imkânı sağlanacak.

 

Gerçekleşen Protokol Töreni'nin ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, "Personel ve Üyelerine her anlamda destek olmak gayretiyle hizmetini sürdüren Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim alanında da yaptığı anlaşma ve protokollerle, personel ve üyelerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Özel Şanlıurfa Girne Koleji Kurucu Temsilcisi İbrahim Halil Karahan ile yaptığımız protokolde, 202 -2025 Eğitim ve Öğretim yılında uygulanacak olan personellerimizin birinci derece yakınlarının faydalanabileceği yüzde 20 indirim anlaşmasını gerçekleştirdik. Personellerimize hayırlı olsun" dedi.

Kurumlar & İştirakler

Şutso Medya