ŞANLIURFA TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI SERHAT KARADAĞ RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Serhat Karadağ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslâm ve insanlık aleminin bayramını tebrik etti.

Ramazan Bayramı'nın dostluğun, kardeşliğin pekiştiği dargınların barıştığı Ramazan Bayramını hayırlara vesile olmasını belirten Meclis Başkanı Serhat Karadağ şu ifadeleri kullandı:

"Birlik-beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı bir Ramazan Ayı’nı daha geride bırakarak bayram sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Dostluğun ve kardeşliğin pekiştiği, dargınların barıştığı Ramazan Bayramı’nı tüm içten dileklerimle kutluyor, bayramın ülkemize, milletimize ve bütün dünyaya huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."