23 ve 24. Meslek Komiteleri MEDICA 2019 Dusseldorf Fuarına Katıldı.

21 Kasım 2019 | 65

Odamız 23.Meslek Komitesi (Sağlık Hizmetleri) ve 24.Meslek Komitesi (Medikal Hizmetleri) Üyeleri, 18 – 21 Kasım 2019 tarihleri arasında, Almanya Düsseldorf’ta düzenlenen; Hastane Ekipmanları, muayene Sistem ve Teknolojileri, Teşhis ve Tedavi Yöntemleri, Güncel Ameliyat Teknikleri, Araç ve Gereçleri fuarı olan MEDICA 2019 Dusseldorf Fuarı’na katıldı.
Meslek Komiteleri için yurtiçi ve yurtdışı iş ve inceleme gezileri ile yurtiçi ve yurtdışı fuar katılım destekleri kapsamında gerçekleştirilen organizasyonla fuara katılan, Meclis Üyeleri Abdulkadir Güllü, Abdurrahman Göllü, Cemal Yazar, Komite Üyeleri İlhan Eser, Mehmet Zonturlu, Mustafa Yener ve Zeynel Abidin Bakırcı stant ziyaretleri gerçekleştirerek, şirketler arası pazarlama ve satış uygulamaları hakkında bilgi aldı.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 299079