Bölgesel İnşaat Sektörü Toplantısı Gerçekleşti

8.9.10. ve 11. meslek komitelerin ortak talebi ile Odamız öncülüğünde  "Bölgesel İnşaat Toplantısı" Programı Düzenlendi.. Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği depremin ardından yeniden yapılanan iller için düzenlenen bölgesel inşaat sektörü toplantısı, kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm, emsal değerler ve özel imar planları gibi konuları ele alındı. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Dönüşüm Alanları Dairesi Başkanı, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Sektör Meclisleri Sorumlusu,  Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odalarımızın kıymetli Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komite üyeleri, Kamu, kurum ve kuruluşlarımız ile Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli yetkilileri, Bölgemiz inşaat sektörünün kıymetli temsilcilerinim katlımı ile gerçekleşti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Dönüşüm Alanları 6 Dairesi Başkanı Mustafa İNAN,  Harran Üniversitesi Kentleşme ve Çevre Sorunları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mithat Arman KARASU,  TÜGEM Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkan Vekili Mustafa Hakan ÖZELMACIKLI , Orkent İnşaat İmar San.ve Tic.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nihat ŞEN ve ŞUTSO Hukuk Müşaviri Av.Cüneyd ALTIPARMAK birer sunum gerçekleştirdi.

Kurumlar & İştirakler

Şutso Medya