BAŞKANLAR, RUBENİS İPLİK FABRİKASI'NIN AÇILIŞINA KATILDI

20 Mayıs 2015 | 2311

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan ve Türkiye’nin en büyük tekstil fabrikalarından biri olan Rubenis İplik Fabrikası’nın açılışına katıldı.

Günlük 25 ton iplik yapılan ve yılda 12 bin ton pamuk işleme kapasitesiyle 100 dönüm arazi üzerine inşa edilen iplik fabrikası düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Gerçekleşen açılış törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Devlet Eski Bakanı Kürşat Tüzmen, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Vali Yardımcıları Aylin Kırcı Duman, Uğur Sezer, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Badıllı, Mithat Arhan, Meclis Üyeleri Abdulkadir Göncü, Mahmut Akaslan, Cuma Korak, Fatih Gülel, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Oktay Yaşar, İşadamı Abdurrahman Eyyüpoğlu, Ünlü Teknik Direktör Bülent Kokrmaz, Karacadağ Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak ile davetliler katıldı.

Açılışta Rubenis İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Osman İpek, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin, Osman İpek’e ilimize gerçekleştirdiği yatırımdan dolayı bir plaket takdim ederek bu yatırımın ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Açılış töreni konuşmalar, kurdele kesimi ve davetlilerin fabrikayı gezmesinin ardından sona erdi.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 183260