ŞUTSO DELEGELERİ, TOBB 71. GENEL KURULU'NA KATILDI

19 Mayıs 2015 | 1300

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) delegeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 71. Genel Kuruluna katıldı.

Aralarında ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş ile Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin’in de bulunduğu ŞUTSO delegeleri, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı 01 - 02 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen TOBB 71. Genel Kurulu’na katıldı. 81 ildeki oda ve borsa başkanları, genç ve kadın girişimciler ve yurtdışından Türkçe konuşan girişimcilerin davetli olarak katıldığı genel kurulda yaklaşık 4 bin  katılımcı hazır bulundu.

Gerçekleşen Genel Kurul’a ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin Genel Kurul Delegeleri İbrahim Toru, Ömer Yıldırım, Kadir Kılıçoğlu, Mehmet Erdem, Hasan Avşaroğlu, Ahmet Sambur, Mustafa Sarı, Kemal Süt, Mehmet Aslan, Mehmet Çalışkan, Mahmut Akaslan Genel Sekreter Faruk Yaşar, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hall Görgün, Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Fehime Çoban Avcı katıldı.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 210235