BAŞKAN ERTEKİN THY SEFER LANSMAN TOPLANTISINA KATILDI

11 Mayıs 2015 | 1615

Türk Hava Yolları (THY) Şanlıurfa – İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı seferi lansman toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen lansman toplantısına Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin de konuşmacı olarak katıldı.

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan Şanlıurfa’ya gün içerisinde düzenlediği 2 sefere ek olarak, Anadolu Jet ile 16 Nisan’dan itibaren 1 sefer daha yapma kararı aldı.  Ek sefer ile ilgili düzenlenen lansman toplantısında konuşan ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin gerçekleştirilen ek seferin yerinde bir karar olduğuna dikkat çekti. Başkan Ertekin şöyle devam etti: Üretimin ve ticaretin gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergesi ulaşım ve iletişimdir. Bu sağlanmışsa sonuçlar da o noktada olumlu olur. Bu seferlerin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ancak önerimiz şudur ki gerçekleştirilen bu ek seferlerin sanayici ve işadamlarımızın günü daha verimli kullanabilmesi adına sefer saatlerinde bir düzenleme yapılmasıdır. Tekrar bu seferlerin ilimize hayırlı olmasını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Buna göre 16 Nisan itibariyle İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından saat 14:20’de kalkacak olan Anadolu Jet uçağı aynı gün saat 16:30’da tekrar GAP Havaalanından İstanbul Sabiha Gökçen’e dönecek.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260170