BAŞKAN ERTEKİN REGAİB KANDİLİ'Nİ KUTLADI

11 Mayıs 2015 | 1745

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası(ŞUTSO)  Başkanı E.Sabri Ertekin Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

ŞUTSO Başkanı Ertekin, Regaib Kandili ve üç aylarda Rabbimizin rahmet ve bereketinin en yoğun olduğunu vurguladığı mesajında şunları kaydetti:

“Müslümanlar için önemli gün ve gecelerin bir arada bulunduğu üç ayların başlamasını müjdeleyen Regaip Kandili’ni bugün idrak edeceğiz. Üç aylar, yüce Allah’ın rahmet ve bereketinin coştuğu aylardır. Bundan faydalanmaya çalışalım, insanlara faydalı olmaya çalışalım, çünkü “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Hayır ve hasenat yapabilmemiz için güçlü olmamız lazım, İş sahaları açmaya gayret gösterelim, çalışalım helalinden bol kazanalım. Bu vesileyle tüm üyelerimizin ve vatandaşlarımızın “Regaib Kandili” mübarek olsun’ dedi.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260142