KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN “BİR İCAT ÇIKAR” YARIŞMASI

11 Mayıs 2015 | 2052

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) koordinasyonunda bulunan TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. ‘Bir fikrim  var, ama…’  diyorsanız işte size fırsat!

‘BİR İCAT ÇIKAR’ adlı yarışma ile Üniversite öğrencilerinden yeni mezunlara, kadınlardan, erkeklere, Tekno-Girişimci’lere kadar herkesin fikrini yarıştırabilmesi hedefleniyor. Hedeflenen bu fikir çerçevesinde gerçekleşen beyin jimnastiği ile ortaya çıkacak herhangi bir fikir ya da projenin; Sanayi, Ticaret, Teknoloji, Eğitim, Hizmet, İnovasyon veya diğer sektörlerde kullanılabilmesi önem arz etmektedir.

Proje ile ilgili bir açıklama yapan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat "Gerçekleştireceğimiz bu yarışma projesinde hedefimiz, Proje üreten nesilleri harekete geçirmek, İnovasyon kültürünü yaymak,  İnovatif ve girişimci beyinleri bir araya getirmek, İz bırakacak projeleri hayata geçirip ticarete dönüştürebilmektir” dedi.

Proje koordinatörlüğünü TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Filiz Balamir Dereli’nin üstlendiği, girişimciliğin desteklenmesine katkı sunmak amacıyla düzenlenen yarışmada ŞUTSO’nun finansal desteği ile 1. ‘ye 10.000 TL, 2.’ye 7,500 TL, 3.’ye 5,000 TL para ödülü verilecek.

Başvurular ŞUTSO’nun resmi web sitesi www.sutso.org.tr’den başvuru formları doldurularak yapılacak. Yarışmaya 18-35 yaş arası tüm girişimciler katılabilir. Ayrıca yarışma için Son Başvuru 15 Mayıs 2015, Ön Elemeler 15-20 Mayıs 2015, Jüri Elemeleri ise 20 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Başvuru ile ilgili detaylar ve başvuru formunu ŞUTSO AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Evrim Uygun'dan ve e.uygun@sutso.org.tr  'ye mail göndererek temin edebilirsiniz.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260154