Başkan Ertekin, İlim Yayma Cemiyeti'nin Açılışı'na Katıldı

13 Nisan 2015 | 1923

İlim Yayma Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Türkiye’de 155 şubesi ile 130 yurdunda yaklaşık 20 bin öğrenci barındıran İlim Yayma Cemiyeti'nin açılışına Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Ticaret veSanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe belediye başkanları ve kurum amirleri katıldı. Açılışta konuşann Vali Küçük ile Başkan Güvenç, şubenin Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını temenni etti.

İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, gazetecilere yaptığı açıklamada “Hedefimiz, öğrencilerimizle, ümmetin emaneti olan yavrularımızla iç içe olacağımız yurt faaliyetleridir. Bugün bunların kapısını açtık. En kısa süre içinde Urfa’da sayın valimizin, büyükşehir belediye başkanımızın çok şükranla yad ettiğimiz destekleriyle birlikte inşallah bir yükseköğrenim öğrenci yurdunu burada inşallah kazandırmış olacağız Urfa’ya” diyerek şu ifadelere yer verdi; “İstiyoruz ki tam donanımlı, dünyayı çok doğru ve iyi okuyan, kötülüklerle kurda kuşa yem olmadan doğru bilgilerle, doğru yolda ilerleyen gençlerimizi yarınlara hazırlamaktan başka hiçbir düşüncemiz, hesabımız yok. Sadece milletimizin dualarına muhtacız.”

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260172