HOSAB’DA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

13 Nisan 2015 | 2078

Türk tekstil sektörünün rekabet gücünü artırmak amacıyla Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Şanlıurfa Belediyesi, Şanlıurfa OSB Müdürlüğü, İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) ve TİM işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) için çalışmalar hızlandı.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulması planlanan, HOSAB’ın gelişim sürecini değerlendirmek üzere Şanlıurfa’ya gelen İHKİB heyeti, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin’e bir ziyaret gerçekleştirdi. İHKİB yetkilileri, projenin mevcut durumunu Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Sabri Ertekin ile paylaştı. Gerçekleşen Ziyarete  İHKİB YK Üyesi Harun Bayramoğlu, İTKİB Temsilcileri Mustafa Bektaş, Özlem Güneş, Firma Yetkilisi Erdinç Tercan, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak  ve ŞUTSO AB Koordinatörü Evrim Esen Uygun katıldı. Heyet daha sonra diğer ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere ŞUTSO’dan ayrıldı.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260138