Başkan Ertekin, Şanlıurfa’nın Kurtuluş Yıldönümünü Kutladı

10 Nisan 2015 | 1758

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin Şanlıurfa’nın 95. kurtuluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Ertekin, Şanlıurfa halkının kurtuluş mücadelesinin büyük bir örnek olduğunu vurguladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Şanlı kentimiz, Şanlıurfa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Şanlıurfa halkının, düşman işgalinden kurtuluşunda gösterdiği üstün gayret, mücadele ruhu ve bunu kendi kendine başarması gelecek nesillerimiz için büyük bir örnek ve yol gösterici ışık olacaktır.

O gün yokluk ve sefalete rağmen vatan aşkı ile Şanlıurfa’yı düşmanlardan kurtaran atalarımız gibi bizler de ilimizin, Türkiye’deki sosyoekonomik gelişmişlik sıralamasındaki yeri, ekonomisi, sanayisi ve ticaretinin gelişmesi için aynı hassasiyeti göstererek canla başla çalışmalı, şehrimizin kalkınmasına katkı sunmalıyız. Bunu da yatırımlarımızla ve girişimcilik ruhumuzla gerçekleştireceğimize inanıyoruz.

Bu vesile ile Şanlıurfa’nın 11 Nisan Kurtuluş Bayramı’nı kutlar, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunar, şehitlerimize ise Cenab-ı Haktan rahmet diliyorum” dedi.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260147