BAŞKAN ERTEKİN, POLİS TEŞKİLATI'NIN 170. YILINI KUTLADI

09 Nisan 2015 | 1726

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Türk Polis Teşkilatı'nın odern ve teknolojik alt yapısıyla her geçen gün daha da güçlendiğini vurgulayan Başkan Ertekin, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Bugün sadece Türkiye’de değil, dünyanın çeşitli bölgelerinde önemli görevler üstlenen, toplumun beklentilerini dikkate alarak devlet ile vatandaşı arsındaki ilişkileri kuvvetlendiren ve vatandaşın huzur ve güven içerisinde yaşamasının teminatı olan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yılını kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Milleti ve devleti için canını feda etmekten kaçınmadan en zorlu görevleri başarıyla yerine getiren, özveriyle ve cesaretle çalıştığını gördüğümüz başta Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü mensupları olmak üzere tüm Emniyet Teşkilatımızın 170. Kuruluş Günü’nü kutlarken, şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, görevi başındakilere de kolaylık diliyoruz” dedi.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260136