Başkan Ertekin, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın Açılışına Katıldı

09 Nisan 2015 | 1809

Diyarbakır’da 7’ncisi düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışı törenle yapıldı.

Gerçekleştirilen törene, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Badıllı, DTSO Başkanı Ahmet Sayar, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, DİSİAD Başkanı Burç Baysal, DİGİKAD Başkanı Gülşen Duran, kamu kurum ve kuruluşlarını yetkilileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Açılışın ardından ŞUTSOBaşkanı E.Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Badıllı ve ziyaretçiler fuar alanını gezdi. Başkan Ertekin Badıllı Zirai Aletler standına konuk oldu.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260128