ŞUTSO ÜYELERİNE, ÖZEL ŞANLIURFA FİNAL OKULLARI'NDAN %20 İNDİRİM

17 Haziran 2021 | 217

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Özel Şanlıurfa Final Anadolu ve Fen Lisesi'yle yaptığı protokolde, ŞUTSO üyelerinin birinci derece yakınlarına, 2021-2022 yılı Eğitim ve Öğretim yılı kayıt ücretinde % 20 indirim uygulanacak.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile Özel Şanlıurfa Final Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü İbrahim Öğün arasında imzalanan protokolde, ŞUTSO üyelerinin birinci derece yakınlarına, 2021 -2022 yılı Eğitim ve Öğretim yılı kayıt ücreti'nde % 20 indirim imkânı sağlanacak.

Gerçekleşen Protokol Töreni'nin ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, "Üyelerine her anlamda destek olmak gayretiyle hizmetini sürdüren Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim alanında da yaptığı anlaşma ve protokollerle, üyelerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Özel Şanlıurfa Final Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü İbrahim Öğün ile yaptığımız protokolde, 2021 -2022 Eğitim ve Öğretim yılında uygulanacak olan ve üyelerimizin birinci derece yakınlarının faydalanabileceği yüzde 20 indirim anlaşmasını gerçekleştirdik. Üyelerimize hayırlı olsun" dedi.

2021 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 209943