BODTO HEYETİ’NDEN ŞUTSO YÖNETİMİ’NE ZİYARET

06 Kasım 2019 | 44

Programları kapsamında ilimize gelen Bodrum Ticaret Odası (BODTO) heyeti, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetimine bir ziyaret gerçekleştirdi.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Ceylan Satı, Fatih Efe, Meclis Üyeleri Toros Demirdöven ve Ahmet Atilla Serttaş’tan oluşan heyet, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette; ilimizin ekonomik, ticari ve turizm potansiyeli ile kentteki güncel gelişmeler konuşuldu.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Kılıçoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevahir Asuman Yazmacı, Hüseyin Belit, Mehmet Çalışkan, M.Sait Aydın, Mustafa Direkçi ile Meclis Üyesi Ahmet Sambur'un da hazır bulunduğu sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ile ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve Meclis Başkanı Ahmet Altun’un günün anısına karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 277017