TRABZON'DAN ŞANLIURFA'YA GİRİŞİMCİ KADINLAR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

23 Temmuz 2019 | 241

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) AB Bilgi Merkezi tarafından İl Kadın Girişimciler Kurullarının desteği ile organize edilen "Trabzon'dan Şanlıurfa'ya Girişimci Kadınlar Buluşması" etkinliği gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa ve Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurullarında yer alan iş kadınları arasında, birlikte iş yapma kültürünün geliştirilmesi ve sürdürülebilir kılınması amacıyla Şanlıurfa da gerçekleştirmesi planlanan etkinlik programı, 25 Temmuz 2019 Perşembe Günü  saat 10:30 12:30 arasında Panel, 13:30-17:00 arasında Eğitim, 26 Temmuz 2019 Cuma Günü ise 09:30-11:30 arasında Forum Panel organizasyonları şeklinde düzenlenecek.

Yoğun bir katılımın beklendiği etkinliğe, tüm kadın girişimcilerimiz davetlidir.

Bu etkinliklerde bulundukları bölgelerdeki dezavantajlı konumlarından hareketle kadın girişimcilerin engelleri aşabilmeleri için başvuracakları yöntem ve imkanlara vurgu yapmayı hedeflenmektedir. Bu çerçevede eğitimler ve söyleşiler düzenlenmesi planlanmaktadır.  Etkinlik kapsamında Şanlıurfa ve Trabzon illeri Ticaret ve Sanayi Odaları bünyesinde mevcut İl Kadın Girişimciler Kurullarında yer alan işkadınları arasında birlikte iş yapma kültürünün geliştirilmesi ve sürdürülebilir kılınması hedeflenmektedir.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260172