VİRANŞEHİR ÖZEL UĞUR OKULLARINDAN ŞUTSO ÜYELERİNE %20 İNDİRİM

14 Haziran 2019 | 146

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Viranşehir Temsilciliği, Viranşehir Özel Uğur Okullarıyla yaptığı protokol kapsamında ŞUTSO üyelerinin Viranşehirde eğitim gören birinci derece yakınlarına, 2019-2020 yılı Eğitim ve Öğretim yılı kayıt ücretinde % 20 indirim uygulanacak.

ŞUTSO Viranşehir Temsilcisi Ömer Yazmacı  ile  Viranşehir Özel Uğur Okulları adına Hüseyin Demirboğa arasında imzalanan protokolde, ŞUTSO üyelerinin Viranşehirde eğitim gören birinci derece yakınları, 2019 -2020 yılı Eğitim ve Öğretim yılı kayıt ücreti'nde % 20 indirim imkânı sağlanacak.

Gerçekleşen Protokol Töreni'nin ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Viranşehir Temsilcisi Ömer Yazmacı "Üyelerine her anlamda destek olmak gayretiyle hizmetini sürdüren Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim alanında da yaptığı anlaşma ve protokollerle, üyelerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Viranşehir Özel Uğur Okulları Temsilcisi Sayın Hüseyin Demirboğa ile yaptığımız protokolde, 2019 -2020 Eğitim ve Öğretim yılında uygulanacak olan ve üyelerimizin birinci derece yakınlarının faydalanabileceği yüzde 20 indirim anlaşmasını gerçekleştirdik. Üyelerimize hayırlı olsun" dedi.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260170