ŞUTSO, TORBALI TİCARET ODASI'NI AĞIRLADI

15 Nisan 2019 | 225

Programları kapsamında, Şanlıurfa'ya gelen Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na (ŞUTSO) bir ziyaret gerçekleştirdi.

Torbalı Ticaret Odası Meclis Başkanı Erkan Aksoy, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Baykara, Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Bekir Söyler, Volkan Karatoklu ile TOBB İzmir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Süleyman Çınar'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 30 kişilik heyet, programları kapsamında, geldikleri Şanlıurfa'da, ŞUTSO’yu ziyaret etti.

Torbalı Ticaret Odası Heyetini, Meclis Başkanı Ahmet Altun, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Karakuş, Mustafa Direkçi, Meclis Üyeleri Mustafa Sonekinci, Mehmet Akın, Abdülkadir Dolap, Bakır Kama, İsmail Aygün, İ.Halil Şaz, Mehmet Aslan, E.Sabri Akaltun, Süleyman Bodır, TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İ.Halil Yılmaz ve Genel Sekreter Nihal Dörkardeş karşıladı. ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun da Şanlıurfa'da ve ŞUTSO'da olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, gösterilen misafirpervelikten dolayı teşekkürlerini iletti.

Gerçekleşen ziyarette, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak, Şanlıurfa’nın yatırım potansiyeli, yatırım yapılabilecek sektörleri, hibe, destek ve teşvik uygulamalarıyla ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun da Torbalı’nın mevcut durumu, potansiyeli ve oda olarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı.

Ziyaret, başkanların günün anısına karşılıklı hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin akabinde son buldu.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 261956