YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI YETİM, TURİZM A.Ş TOPLANTISINA KATILDI

26 Şubat 2019 | 239

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında gerçekleştirilen Turizm Geliştirme A.Ş.'nin aylık olağan toplantısına katıldı.

Vali Abdullah Erin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadreddin Karahocagil, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral, İl Kültür Turizm Müdürü Aydın Aslan, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı M.Şefik Bakay ile sektör temsilcileri katıldı.

Şanlıurfa'nın tarihi, kültürel potansiyelini değerlendirmek ve ilin turizmini canlandırmak için kurulan Turizm Geliştirme A.Ş.'nin aylık olağan toplantısında; çalışma programı ve 2019 Göbeklitepe Yılı kapsamında yürütülen faaliyetler, değerlendirildi.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 210235