ŞUTSO'NUN YURTDIŞI İŞ SEYAHATİ BAŞLADI

19 Mayıs 2015 | 1479

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Rusya, Kırgızistan ve Kazakistan'dan oluşan Üç ülkeye gerçekleştireceği ziyaret programı başladı. Pazar günü sona erecek olan gezi programına ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, Başkan Yardımcısı Halil Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Murat İmamoğlu ile Şanlıurfalı iş adamları katılıyor.

Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ilk olarak Kırgizsatnın Başkenti Bişkek'te incelemelerde bulundu. Burada çeşitli dernek ve iş adamları ile görüşen heyet, Kırgızistan orman ve toprak kullanıcıları derneğinden brifing aldı. Başkan Ertekin de beraberinde getirdiği Urfa Firmalarının Tanıtımın olduğu CD yi kırgizstan heyetine izleterek sunumda bulunarak Şanlıurfalı iş adamları ile iş birliğinde bulunulmasını talep etti. Heyet daha sonra Bişkek'te bulunan Türk Konsolosluğuna ziyaret etti. Heyet Öğleden Sonra da temaslarına devam etti.ç ilk olarak Canart Group Şirketi Ziyareti, İş adamları Derneği JİA ziyaret etti. Son olarak ise Egemenlik Derneği ziyaretlerinde bulunan heyet Kırgızistan ziyaretini tamamladı. Heyet, Kazakistanın Başkenti Almata ve Rusyanın Başkenti Moskova'da da çeşitli incelemelerde bulunduktan sonra 24 Mayıs Pazar günü Türkiye ye dönecek.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 135505