BAŞKAN ERTEKİN'İN 19 MAYIS MESAJI

08 Haziran 2015 | 1103

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın’ 96. Yıldönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan E.Sabri Ertekin mesajında şunlrı kydetti: "Milletimizin kaderini değiştiren tarihi adımın atıldığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 günü başlattığı hareket Türk Milleti’nin tarihinde önemli bir dönüm noktası olmuş ve Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılmıştır. Cumhuriyetimizin geleceği gençlerde ve ülkemizin ancak gençler sayesinde kalkınacağının bilincindeyiz. Bu çerçevede Cumhuriyetimizi ve bağımsızlığımızı koruyacak ülkemizi muasır ülkeler arasına taşıyacak gençlere ihtiyacımız var. Gençlerimizin bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceklerini biliyoruz. Bu vesile ile tüm gençlerimizin ve üyelerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile bütün şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 129877