BAŞKAN ERTEKİN “ŞANLIURFA OLARAK ÇOK ŞANSLIYIZ”

15 Mayıs 2015 | 1764

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmete giren Pinaldi Gömlek Fabrikası’nın açılışına katıldı.

Gerçekleşen açılışa da konuşan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E.Sabri Ertekin, teşvik kanununda yapılan düzenlemelerin Şanlıurfa’ya büyük katkısının olduğunu ifade etti. Başkan Ertekin konuşmasında şunları kaydetti: ”Allah’a ne kadar şükür etsek azdır. Şanlıurfa olarak çok şanslıyız, ilimiz huzurlu bir şehir. Bunun yanı sıra Şanlıurfa büyük bir potansiyel var. Yatırımcılar geliyor, yatırımcı, yatırımcıyı getiriyor. 2. OSB’de yatırım yapılanların yarısından fazlası Şanlıurfa dışından geldi. Şanlıurfa olarak hükümetin 25 bin dolarlık hedefini yakalayabilecek potansiyele sahibiz. Biz de çalışkan olmalıyız, meselelerin peşini bırakmamalıyız. Bilinmelidir ki ama ağlamayana meme yok, çok çalışarak Şanlıurfa’mızı hak ettiği yere ulaştıracağız. Sanayi bölgemize Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in büyük katkısı oldu. Sayın Valimiz İzzettin Küçük’te iş adamlarının sanayi de yer alması ve istihdamın açılması için elinden geleni yapıyor. Devlet, millet, el ele vererek ilimi hak ettiği seviyeye taşımalıyız‘ dedi.

Başkan Ertekin’in konuşmasının ardından Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati de birer konuşma gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Fabrikanın açılış kurdelesi kesildi. Açılış töreninin ardından davetliler, fabrikayı gezdi, fabrika da üretim yapan işçilerle sohbet ettiler.

Gerçekleştirilen açılışa; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uludağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Badıllı, Mithat Arhan, Cumali Güneş, Meclis Üyeleri Vedat Polat, Mahmut Akaslan, Mehmet Günak, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Oktay Yaşar, Karacadağ Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak ile davetliler katıldı.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 210187