BAŞKAN ERTEKİN, MİRAÇ KANDİLİ’Nİ KUTLADI

14 Mayıs 2015 | 1245

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan E. Sabri Ertekin yayınladığı mesajında şunları kaydetti: Mübarek Üç Ayların içinde yer alan Peygamber Efendimizin Yüce Allah’ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili özünde, her türlü kötülükten arınma, insanlığın faydasına değerler üretme, fedakârlık, paylaşım, sorumluluk, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere ulaşmayı barındırmaktadır.

Bu anlamda, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimizi pekiştireceğine inandığımız bu özel günleri hakkıyla idrak etmeliyiz. Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine Milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasını Yüce Allahtan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Miraç kandilini tebrik ediyor; kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum” dedi.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 183238