MECLİS BAŞKANI İLETMİŞ’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

14 Mayıs 2015 | 1411

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Meclis Başkanı İbrahim İletmiş yayınladığı mesajında şu açıklamalara yer verdi; “Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri de Miraç Gecesidir. Bu gece, peygamberimizin bütün insanlığı temsilen Cenab-ı Hakkın yüksek huzuruna kabulü anlamına gelen Miraç Gecesidir. Miraç bir yükseliştir. Bu ulvi seyahat, mucizelerin en büyüğüdür. Miraç mucizesi, Kur’an-ı Kerim’de ayetlerle anlatılmış ve varlığı inkâr edilemeyecek bir şekilde ortaya konmuştur.

Birlik ve beraberliğin önemli olduğu, kardeşliğe ihtiyacımız olan bu günlerde manevi günlerin önemi daha da fark edilir olmaktadır. Bu özel ve önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu düşünüyoruz. Bu duygularla bütün mübarek günlerin birlik ve beraberliğimize fırsat olmasını Yüce Allah’tan diler, tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini kutlarım” dedi.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 183263