İşveren ve İşveren Vekili'nin İSG Eğitim Rehberi Hk.

09 Mart 2021 | 243

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, 29401 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “İşyerlerinde İşveren veya İşveren Vekili Tarafından Yürütülecek İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerine İlişkin Yönetmelik”in 2 nci maddesi kapsamındaki işveren veya işveren vekillerine yönelik yapılacak iş sağlığı ve güvenliği eğitim programları için kaynak olarak “İşveren veya İşveren Vekilinin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Rehberi” hazırlanmıştır. Söz konusu Rehber ile Yönetmelik kapsamında eğitimi tamamlayarak işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini üstlenecek işveren ve işveren vekillerine, bu hizmetleri işyerinde yürütmeleri sırasında yol göstermesi amaçlanmıştır.

Sınırlı sayıda basılan söz konusu rehberin PDF haline İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinden (https://www.ailevecalisma.gov.tr/media/65124/isverenvevekiliisgegitimrehberi.pdf ) ulaşılabileceği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

2021 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 183669