TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı

12 Ocak 2021 | 144

Sayın Üyemiz;

COVID-19 pandemisi ile birlikte dijitalleşme daha da önem kazanmıştır. Bu anlamda KOBİ ve girişimcilerimizin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamaları amacıyla Birliğimiz organizasyonunda 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde "TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı" gerçekleştirilecektir.

Sanal fuar etkinlikleri kapsamında ülkemizin önde gelen yazılım, telekomünikasyon ve e-ticaret firmaları stand açarak KOBİ'lerin ihracata dayalı büyümeleri aşamasında ihtiyaç duyabilecekleri bilgiye erişmeleri, gerekli araçları tanımaları ve potansiyel işbirlikleri geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Ayrıca iki gün sürecek webinarlar ile "yazılım", "e-ticaret" ve "telekomünikasyon" sektörlerinde dijitalleşme ve bu sektörlere yönelik dijital dönüşüm örnekleri katılımcılarla paylaşılacaktır.

Sanal fuar etkinliği uluslararası niteliği haiz olup, yabancı ziyaretçilerin katılımına açıktır.

Etkinlik tanıtım internet sitesi: www.tobb.org.tr/sanalfuar

Etkinlik kayıt sitesi: sanalfuar.tobb.org.tr

Bilgilerinize.