Trafik Güvenliği Hk.

07 Aralık 2020 | 78

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazı ile; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü'nün yazısına atıfla; bahsi geçen Bakanlığa intikal eden bir kısım müracaatta; karayollarında yük taşıma faaliyetlerinde bulunan taşıtların (kamyon, römork, ve benzeri) paletlerinin sağlam bağlanmadığı ve bu taşıtların trafikte kaza riski oluşturduğu belirtilerek, söz konusu taşıtların bu şekilde taşıma yapmaması için önlem alınması gerektiği bildirilmiştir.

Bu kapsamda; karayollarında yük taşımacılığı faaliyetinde bulunan nakliyecilerimizin, trafikte can ve mal güvenliğine zarar gelmemesi amacıyla taşıta yükün yüklenmesi ve taşınması sırasında azami hassasiyet göstermeleri gerektiği bildirilmiştir.

Bilgilerinize saygıyla sunarız.

2021 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 20929