Erişilebilirlik Ödülleri Hk.

06 Kasım 2020 | 121

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Birliğe gönderilen yazıda; 2020 Erişilebilirlik Yılı kapsamında, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde erişilebilirlik alanında çalışmaları olan gerçek kişiler, kamu kurum ve kuruluşları ile kamu ve özel hukuk tüzel kişilerinin; engelli bireylerin sosyal ve ekonomik hayata katılımına ve kamu hizmetlerinden yararlanmalarına katkı sağlayan proje, uygulama ve hizmetlerini kamuoyuna duyurmak, ayrıca erişilebilirlik alanında yapılabilecek çalışmaları teşvik etmek amacıyla "Erişilebilir Tasarımlar ve Ürünler, Erişilebilir Dijital Uygulamalar, Erişilebilir Kamu Kurum ve Kuruluşları, Erişilebilir Üniversiteler, Erişilebilir Yerel Yönetim Hizmetleri, Erişilebilir İşyerleri, Erişilebilirlik Sosyal Sorumluluk Projeleri, Erişilebilirlik Alanında Bilimsel Çalışmalar ve Projeler; Erişilebilir Medya İçeriği" kategorilerinde "Erişilebilirlik Ödülleri" ' verileceği bilgisi verilmektedir.

Erişilebilirlik Ödülleri için gerçek kişiler, kamu kurum ve kuruluşları, kamu ve özel hukuk tüzel kişileri ile ekiplerin 20 Kasım 2020 tarihine kadar https://erisilebilirlik.ailevecalisma.gov.tr/ adresinde yer alan online başvuru formunu doldurarak müracaat edebileceği hususunu,

Bilgilerinize saygıyla  sunarız.

2020 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 284650