AB Yeşil Mutabakatı Semineri Hk.

06 Ekim 2020 | 55

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza gönderilen yazıda; İklim değişikliği ve ekolojik bozulma tehdidine karşı sürdürülebilir bir ekonomi oluşturma amacıyla Avrupa Birliği (AB) tarafından büyüme stratejisi olarak hazırlanan AB Yeşil Mutabakatı (Green Deal) hakkında 6 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00’da internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Bahse konu yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde Avrupa Yeşil Mutabakatı ile ilgili İş Dünyasının bilgilendirileceği ve seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki sorularının yanıtlanacağı belirtilmektedir.

Seminere http://webinar.tobb.org.tr linkinden katılabilirsiniz.

Bilgilerinize saygıyla sunarız.

2020 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 251443