Türkiye - Katar İş Forumu ​

22 Eylül 2020 | 103

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Katar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde; gıda ve tarım ürünleri, ev kimyasalları, tıbbi ekipmanlar, tekstil ürünleri, inşaat ve inşaat malzemeleri, mobilya, bilişim teknolojileri ve kimyasal endüstri sektörlerinde faaliyet gösteren Katarlı firmaların katılımlarıyla 29 Eylül 2020 Salı günü saat 11:00'da Zoom uygulaması üzerinden Türkiye-Katar İş Forumu gerçekleştirilecektir.

Bahse konu İş Forumu'nun ilk oturumunda açılış konuşmalarının ardından, Türkiye ve Katar'ın ilgili Bakanlıkları, kuruluşları ve Büyükelçilikleri tarafından anılan ülkelerdeki iş imkânları konusunda  sunumlar yer alacak olup bu bölümde Arapça-Türkçe ve İngilizce-Türkçe simultane tercüme hizmeti sağlanacaktır. İş Forumu kapsamında gerçekleşecek ikinci oturumda ise Türk ve Katarlı firmalar arasında, her iki taraftan gerekli talep olması halinde, belirtilen sektörlerde paralel ikili görüşmeler düzenlenecektir. Görüşmelerin eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olması sebebiyle aynı anda sadece bir sektörel görüşme takip edilebilecektir. Bu kapsamda, birden fazla sektörde faaliyet gösterip, bu doğrultuda birkaç farklı görüşmeye katılmak isteyen firmaların her sektörel görüşmeye farklı bir personelinin kayıt olması ve görüşmeyi takip etmesi gerekecektir.

Söz konusu İş Forumu'na katılmak isteyen üyelerimizin kayıtlarını (İngilizce olarak) katar.tobb.org.tr adresinden en geç 23 Eylül 2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar tamamlamaları gerekmektedir. İş Forumu'na katılacak Katarlı şirketlerin profili, katılımcı listesi ve toplantı için teknik ayrıntılar,  katılım teyidini bildiren firmalarla bilahare paylaşılacaktır.

Bilgilerinize saygıyla sunarız.

2020 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 251442