Dijital Pazarlama Eğitimi Düzenlenecek

10 Eylül 2020 | 64

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Facebook iş birliğinde düzenlenen bu eğitim kapsamında kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının Facebook ve Instagram üzerinden daha fazla kişiye daha etkili bir şekilde ulaşabilmek için yürütülebilecekleri reklam kampanyaları (sponsorlu gönderiler) ele alınacaktır. Bu kapsamda; farklı reklam türleri, hedef kitle seçimi, bütçe ve zamanlama, reklam alanları, doğru görsel seçimi ve ölçümleme gibi başlıklar üzerinde durulacaktır. Eğitim katılımcıları ayrıca, Facebook destek ekibine doğrudan ulaşabilmek için yapmaları gereken işlemler hakkında da bilgilendirilecektir.

Eğitim, 15 Eylül 2020 günü 14:00 – 16:00 saatleri arasında Türkçe olarak gerçekleştirilecektir ve ücretsizdir.

Eğitime size gönderilecek kayıt onay e-postasında yer alan 'Join Webinar' linkine tıklayarak katılabilirsiniz. Sorularınız için gpa.tr@fb.com adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Facebook iş birliğinde düzenlenecek olan Dijital Pazarlama Eğitimine ilişkin duyuru linki aşağıdadır.

2020 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 225002