Yurt İçi Fuarlar Hk.

30 Haziran 2020 | 241

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, 2020 yılı fuar takviminde yer alan fuarlardan Temmuz ve Ağustos ayında kapalı alanda düzenlenmesi planlananların 1 Eylül sonrası döneme ertelendiği; açık alanda düzenlenmesi planlanan fuarların ise alınacak önlemler ve uyulması gereken kurallar çerçevesinde 1 Temmuz itibariyle düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Bakanlık tarafından gönderilen "Açık Alanlarda Düzenlenecek Olan Fuarlarda Alınacak Önlemler ve Uyulması Gereken Kurallar" aşağıda yer almaktadır. Bu kapsamda fuar düzenleyicilerinin ilgili karara uyması ve karara uymalarını teminen gerekli bilgilendirmelerin yapılması ve gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtilmektedir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

"Açık Alanlarda Düzenlenecek Olan Fuarlarda Alınacak Önlemler ve Uyulması Gereken Kurallar" ile ilgili detaylara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2020 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 251423