Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ’den İhale İlan Metni Hk.

15 Haziran 2020 | 216

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ’den Odamıza gelen yazıda taşınmazlara ait ihale olduğu bilgisi verilmiştir. İhale bilgi detayları aşağıdadır.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

1- Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ’den İHALE İLAN METNİ

a- Tahsisi Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ’ye ait olan Şanlıurfa ili, Eyyübiye İlçesi, Pınarbaşı Mahallesi Bakırcılar çarşısı, Barutçu Hanı 42ay/3,5 (üç buçuk) yıllığına 31.12.2023 tarihine kadar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 51/g Maddesi gereğince pazarlık usulü ile kiraya verilecektir.

b- Şartname ve ekleri Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş Ofisinden satın alınabilir.

c- İhale Turizmi Geliştirme A.Ş toplantı salonunda, belirtilen Tarih ve Saatte 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 51/g Maddesi gereğince pazarlık usulü ile yapılacaktır.

Detaylı Bilgi için lütfen tıklayınız.

2- Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ’den İHALE İLAN METNİ

a- Tahsisi Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ’ye ait olan Aşağıda linkte bilgileri bulunan taşınmazların bir bütün olarak 54 ay – 4,5 (Dört buçuk) yıllığına 31.12.2024 tarihine kadar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 51/g Maddesi gereğince pazarlık usulü ile kiraya verilecektir.

c- İhale Turizmi Geliştirme A.Ş toplantı salonunda, belirtilen Tarih ve Saatte 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 51/g Maddesi gereğince kapalı zarf pazarlık usulü ile yapılacaktır.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

2020 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 225067