Online Export Akademi Programı Hk.

29 Mayıs 2020 | 216

Sayın Üyemiz;

TOBB'dan alınan yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) işbirliğinde "Export Akademi - Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı" oluşturulduğu ve covid-19 salgını nedeniyle sözkonusu programın elektronik ortama taşındığı bildirilmektedir.

Bu çerçevede, 28 Mayıs 2020 Perşembe günü saat:10:00’da zoom programı üzerinden gerçekleştirilecek olan "Online Export Akademi" programına https://www.exportakademi.com/kayit-ol/4 linki aracılığı ile kayıt yapılabileceği, programla ilgili bilgilerin kayıt aşamasının ardından katılımcılara iletileceği bildirilmektedir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2020 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 224975