İtalya Sanayiciler Birliği Confindustria'nın Milano'da Düzenleyeceği Etkinlik Hk.

10 Şubat 2020 | 74

TOBB'dan Odamıza gönderilen yazıda, İtalya Sanayiciler Birliği Konfederasyonu'nun (Confindustria) organize ettiği, İtalyan ve uluslararası şirketleri bir araya getirmeyi amaçlayan CONNEXT 2020 isimli etkinliğin 27-28 Şubat 2020 tarihlerinde Milano'da gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğin, sanayi birlikleri, ticaret odaları, kamu kurumları, kredi ve finans kuruluşları, üniversiteler, araştırma merkezleri ve her ölçekteki şirketin katılımıyla tecrübe ve görüş paylaşımı imkanı sağlayacağı ve ayrıca şirketlerin ikili görüşmeler gerçekleştirebileceği iletilerek özellikle Afrika, Akdeniz Bölgesi, Doğu ve Orta Avrupa, Rusya ve AB'den yabancı şirketlerin katılımının arzu edildiği bildirilmektedir.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye https://connext.confindustria.it/2020/international linkinden ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2020 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 73042