Türkiye-Nijerya 5. Dönem KEK Toplantısı Hk.

30 Aralık 2019 | 128

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığının yazısına atfen Türkiye-Nijerya Karma Ekonomik Komisyonu 5. Dönem Toplantısı duyurulmaktadır.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ eş başkanlığında gerçekleştirilecek Türkiye-Nijerya Karma Ekonomik Komisyonu 5. Dönem Toplantısının 29-30 Ocak 2020 tarihlerinde Ankara’da düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bu çerçevede, söz konusu toplantı sonunda imzalanacak olan tutanak metnine eklenecek metin önerilerinizin en geç 30 Aralık 2019 Pazartesi günü günü mesai saati bitimine kadar TOBB'da seda.gedik@tobb.org.tr adresine iletilmesi hususu bilgilerinize saygıyla sunulur.

2020 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 73044