Türk-Türkmen Komisyon (HEK) 6. Dönem Toplantısı Hk.

30 Aralık 2019 | 111

TOBB'dan Odamıza gelen "Türk-Türkmen Komisyon (HEK) 6. Dönem Toplantısı" konulu yazıda, Ekonomik İşbirliğine Dair Hükümetlerarası Türk-Türkmen Komisyonu (HEK) 6. Dönem Toplantısının Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat OKTAY eş başkanlığında 12-13 Şubat 2020 tarihlerinde Aşkabat, TÜRKMENİSTAN'da düzenleneceği ilgi yazı ile bildirilmekte olup, Türkiye-Türkmenistan ilişkilerine dair görüşleri, varsa karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini içeren bir bilgi notu talep edilmektedir.

Türkiye-Türkmenistan ilişkilerine dair görüşlerin derlenerek 2 Ocak 2020 tarihi mesai bitimine kadar adem.kula@tobb.org.tr adresine iletilmesi istenilmektedir.

Bilgileriniza saygıyla sunulur.

2020 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 44036