İSO Tedarikçi Semineri Hk.

05 Aralık 2019 | 256

Sayın Üyemiz;

TOBB’dan Odamıza gelen yazı ile, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ ndan alınan ilgi yazıda Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesi’ nde yerli katkının arttırılması çalışmaları kapsamında, 6 Aralık 2019 tarihinde İstanbul Sanayi Odası’ nda “Tedarikçi Bilgilendirme Semineri” düzenleneceği bildirilmekte, seminerin hitap ettiği işletmelerin makine, elektrik, elektronik, inşaat alanlarında faaliyet gösteren, tercihen daha önce enerji sektöründe deneyimi olan işletmeler olduğu ifade edilmektedir. Seminer ile ilgili program ve detaylar ekte gönderilmektedir. Seminerin konuyla ilgili üyelerinize duyurulmasını ve katılım sağlayacak üyelerin http://www.iso.org.tr/seminer internet adresinden CVEN0919 referans kodu ile “Akkuyu Nükleer Güç Santralleri İhale Şartları Toplantısı” için kayıt yapmalarının sağlanması hususu bilgilerinize saygıyla sunulur.

Detaylar için lütfen tıklayınız.

2020 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 217043