Türkiye-Kanada İş Forumu Hk.

31 Ekim 2019 | 28

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, TOBB tarafından madencilik, inşaat ve altyapı, ulaştırma ve lojistik, ileri teknoloji (fiber optik) ve sağlık hizmetleri sektörlerinde faaliyet gösteren Kanadalı firmaların katılımlarıyla, 15 Kasım 2019 tarihinde TOBB İkiz Kuleler Binasında “Türkiye-Kanada İş Forumu” gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Türkiye ve Kanada’daki iş imkânları konusunda sunumların ve sektörel oturumların yer alacağı İş Forumu kapsamında Türk ve Kanadalı firmalar arasında ikili görüşmelerinin ve akabinde bir öğle yemeğinin gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Programa katılacak üyelerimizin, Forum ile ilgili taslak program ve Kanadalı firma listesine de ulaşabileceği TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Yurt İçi Etkinlikler” bölümünde yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak en geç 10 Kasım 2019 tarihine kadar, seda.gedik@tobb.org.tr adresine iletmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 276999