Güçlü bir Ulusal Ekonomi için Fikri Mülkiyetin Rolü Zirvesi, 7 Ekim 2019

02 Ekim 2019 | 55

Sayın Üyemiz;

Milletlerarası Ticaret Odası'ndan (ICC) Odamıza gönderilen bir davet yazısında;  ICC Türkiye Milli Komitesi, TOBB ve Ankara Üniversitesi FİSAUM işbirliğinde TOBB-ETÜ'nün de desteğiyle, 7 Ekim 2019, Hilton Bomonti Otel & Konferans Merkezi'nde, “Güçlü bir Ulusal Ekonomi için Fikri Mülkiyetin Rolü Zirvesi”nin düzenleneceği ifade edilmektedir.

Akademi, iş dünyası ve fikri mülkiyet uzmanlarından oluşan yaklaşık 300 kişilik katılımın beklendiği etkinlik kapsamında; yeni ekonomide inovasyon, kamuya düşen roller, kalkınma, yaratıcılık, telif hakları, kültür endüstrileri ve yeni iş modellerinde fikri mülkiyet haklarının korunmasına ilişkin konuluların ele alınmasının planlandığı ifade edilmektedir.

Kayıt ve detaylı bilgi için, kayıt formuna "http://icc.tobb.org.tr/icctrfikrimulkiyet" adresi üzerinden ulaşabilinir olduğu ifade edilmektedir. Kayıt formunun, en geç 2 Ekim 2019 tarihine kadar doldurulması ve kaydın tamamlanmasını teminen konferans ücretinin kayıt formunda belirtildiği şekilde ödenmesi gerekmektedir.

Daha fazla bilgi için;
Tel: +90 312 219 4254 (55-56-57)
Faks: 0.312.219 42 58
E-posta: icc-tr@tobb.org.tr