Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Liam Fox Katılımlarıyla İş Forumu Hk.

16 Temmuz 2019 | 144

Sayın Üyemiz;

TOBB'dan Odamıza gelen bir yazıda, Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Sayın Liam Fox'un Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaret kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nce bir iş forumunun düzenlenmesi planlandığı bildirilmektedir. Bahse konu iş forumuna Sayın Fox iştirak ederek ülkemiz iş dünyasına hitap edecektir.

İş forumu l8 Haziran 2019 Salı günü 11:30 - 12:45 arasında Ankara'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği hizmet binasında gerçekleştirilecektir.

İş forumuna katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 17 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 12:00'ye kadar katılım teyitlerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (Anara Daylan, E-posta: anara.daylan@tobb.org.tr) bildirmeleri gerekmektedir.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 257452