KTKB Guvernörler Kurulu Yıllık Toplantıları Hk.

16 Temmuz 2019 | 79

Sayın Üyemiz;

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, uluslararası finansal kuruluş statüsünde olan ve ülkemizin de kurucu üyesi olduğu Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (KTKB) Yıllık Toplantılarının, 15-17 Haziran 2019 tarihlerinde ülkemizin ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirileceği ve toplantılara KTKB’ye üye 11 ülkeden Bakan, Bakan Yardımcısı ve Merkez Bankası Başkanı seviyesinde ülke heyeti ve uluslararası finans kuruluşu temsilcisinin katılım sağlayacağı iletilmektedir.

Yazıda 17 Haziran 2019 Pazartesi günü, Shangri-La Bosphorus Otel’de, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak’ın açılış konuşmalarını gerçekleştireceği bir İş Forumu düzenleneceği ve katılımın ücretsiz olduğu İş Forumuna https://www.bstdb.org/registration linkinden kayıt yapılması gerektiği belirtilmektedir.

İş Forumunda üst düzey politika yapıcıların, çok taraflı kalkınma bankaları ve iş dünyası temsilcilerinin bir araya gelerek Karadeniz bölgesinde kalkınma odaklı altyapı yatırımları, bölge ülkeleri arasında ticaretin geliştirilmesi ve yenilikçi finansman modelleri konusunda görüş alışverişinde bulunma imkanı olacağı bildirilmektedir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 257433