Ekvator Yatırım Destek Etkinliği Hk.

16 Temmuz 2019 | 63

Sayın Üyemiz;

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, Ekvator'un Ankara Büyükelçiliği'nin yazısına istinaden, 17 Temmuz Çarşamba günü Ankara'da "Ekvator Yatırım Destek Etkinliği" gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Etkinlikte Ekvator Üretim, Dış Ticaret, Yatırım ve Balıkçılık Bakanlığı, Türkiye Ticaret Ofisi (PRO ECUADOR) aracılığıyla  “Ekvator  ve  Yatırım  Fırsatları”  başlıklı bir sunum  gerçekleştirecektir. Söz konusu sunumda; Ekvator'da ticaret yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar, Ekvator'da yatırım yapmaya karar veren yeni yatırımcılara verilen teşvikler, Ekvator hükümetinin çeşitli PPP (Public Private Partnership: Kamu Özel Ortaklığı) projeleri gibi konular hakkında bilgi verilecektir.

Söz konusu toplantıya ilişkin detaylı bilgi ve program akışı ekteki etkinlik duyurusunda yer almaktadır.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 210579