ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı-İstanbul

16 Temmuz 2019 | 129

Sayın Üyemiz;

TOBB'da Odamıza gelen yazıda, ABD tarafından İran’a yönelik tek taraflı karar ve uygulamalarının ülkeniz açısından hukuki bağlayıcılığının bulunmadığı bilinmekle beraber, söz konusu yaptırımların sınır aşar nitelikte uygulandığı göz önünde tutularak, yaptırımların kapsam hakkında üyelerin bilgilendirilmesinin önemli olduğu belirtilmektedir.

Bu bağlamda, bahse konu yaptırımlar konusunda, TOBB ve T.C. Ticaret Bakanlığı işbirliğinde, 11 Temmuz 2019 Perşembe günü, saat 14.00’de TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda, Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Katılım teyidi için http://iranyaptirim.tobb.org.tr linkinde yer alan başvuru formunun en geç 9 Temmuz 2019 Salı günü mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 261984