Avrupa Birliği (AB) ile İlişkiler (Genel) Hk.

31 Mayıs 2019 | 150

Sayın Üyemiz;

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, TÜBİTAK koordinasyonunda yürütülmekte olan Ufuk2020 Programı'ndan ve sonraki dönemlerde uygulanacak olan Avrupa Birliği Çerçeve Programlarından elde edilecek kazanımları azami ölçüde artırabilmek amacıyla oluşturulan Ufuk2020 Programı İzleme ve Yönlendirme Kurulu (İYK), Avrupa Birliği Çerçeve Programlarının Türkiye'de etkili bir şekilde işleyişini sağlamaya yönelik strateji ve eylemleri belirlemek, belirlenen strateji çerçevesinde başlıca Ar-Ge ve İnovasyon aktörlerini harekete geçirerek teşvik edecek, bilgilendirecek ve destekleyecek kararları almak ve gerekli çalışmaları yapmak üzere yetkilendirilmiştir.

Söz konusu Ufuk2020 Programı'nın kendi web sayfası (https://ufuk2020.org.tr/tr)

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 210564