Meksika-İş Birliği Teklifi Hk.

13 Mayıs 2019 | 33

Sayın Üyemiz;

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, Meksiko Ticaret Müşavirliğimizden alınan bir yazıya atfen, Müşavirliğimiz tarafından katılım sağlanan "Business Yucatan & Trade Opportunities" semineri kapsamında Yucatan Eyaleti'ndeki sağlık turizmi alanında gerçekleştirilebilecek yatırım projeleri hakkında bilgi edinildiği belirtilmekte olup, Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerince firmalarımızın bilgi ve deneyimlerinden istifade edilmek suretiyle ABD'li ve Kanadalı turistleri Meksika'da ağırlamaya yönelik firmalarımız ile ortak projeler gerçekleştirilebileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerinin iletişim bilgilerinin yanı sıra detaylı bilgi içeren tanıtım materyallerinin Ticaret Müşavirliğimizde mevcut olduğu ve talep edildiğinde ilgilenen kurum, kuruluş ve firmalarımız ile paylaşılmasının mümkün olduğu belirtilmektedir. Bilgilerinize saygıyla sunulur.

Detaylı bilgiler için lütfen tıklayınız.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 133202