Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı Hk.

24 Nisan 2019 | 75

TOBB'dan Odamıza gelen bir yazıda, TOBB liderliğinde, kadınların ekonomik hayata katılım konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almalarının sağlanması amacıyla, Habitat Derneği, Coca-Cola Türkiye ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile Kız Kardeşim Projesi yürütülmektedir. 2018 yılında, 30 ilde 9000 kadına finans, bilişim, iletişim ve girişimcilik eğitimlerine erişim imkanı sağlayan Kız Kardeşim Projesi, 2019 yılında da devam ediyor.

Proje kapsamında Şanlıurfa’nın da içinde olduğu Proje illerinde, ‘Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı’ ile Türkiye’deki yerel lezzetleri ön plana çıkartarak, bu lezzetleri kendi işletmesinde üreten kadınların güçlendirilmesi amaçlanmaktadır.

Son başvuru: 10 Mayıs 2019

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

Ayrıntılı bilgi ve Başvuru ekranı için lütfen tıklayınız.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 133218