Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı Hk.

24 Nisan 2019 | 140

Sayın Üyemiz;

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, İstanbul Ticaret Odası'nın yazısına atfen, Batı Afrika Ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika'nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya'nın ekonomi başkenti Lagos'ta, 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2. Türk ürünleri Fuarı'nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı'nda m2 bedelinin 2.820 TL olarak tespit edildiği, katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmekte olup, Fuar'da sektörel yerleşimin gerçekleştirileceği, katılımcı firmalara yönelik profesyonel görüşmelerin İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı'nda m2 bedelinin Yazıda, söz konusu Fuar’a ilişkin katılım formu ve detaylı bilgilere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş imkânları/Yurtdışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabileceği de ifade edilmiştir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 210573